wolken

Mijn inboedel is meer dan €50.000 waard

Is dat eigenlijk wel zo?

vader-zoon-strand-mobiel

Ik laat mijn vrouw zonder zorgen achter

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

oude-man-mobiel

Mijn nalatenschap is goed geregeld

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

echtpaar-mobiel

Men weet dat ik gecremeerd wil worden

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

man-wachtruimte-mobiel

Mijn uitvaart is goed geregeld

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

vader-dochter-mobiel

Ik laat mijn partner zonder zorgen achter

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

fiets-mobiel

Ik krijg die fiets

Is dat eigenlijk wel zo?

REGEL UW NALATENSCHAP NU, EN VOOR LATER

Over ons

Vannu en voor later biedt professioneel en deskundig advies over juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken als het gaat om de afwikkeling van nalatenschappen.

Gera Janssen is executeur en leidt de afwikkeling van een nalatenschap na overlijden in goede banen. De rol van de executeur is het beheren en verdelen van de erfenis volgens de wensen van de overledene, bij voorkeur in nauw overleg met de erfgenamen. Een executeur werkt objectief én onafhankelijk.

meerinformatie

Het gezicht achter van Vannu en voor later is Gera Janssen. Gera is al ruim 20 jaar actief in de financiële dienstverlening en is in 2014 beëdigd als RegisterExecuteur, hiervoor heeft zij een speciale opleiding gevolgd en succesvol afgerond. Ook is zij aangesloten bij de landelijke organisatie en is zij momenteel één van de RegisterExecuteurs in Nederland. Gera heeft bij Vannu en voor later een team achter zich staan zodat er altijd iemand is die uw eventuele vragen kan beantwoorden.

Gera wordt gedreven door de verschillende aspecten van het leven, dagelijks is zij bezig om de mensen om haar heen goed na te laten denken over grote en belangrijke (financiële) beslissingen in het leven. Vaak wordt er niet goed of te kort stilgestaan bij het overlijden. Ook wordt het regelen van de nalatenschap vaak uit het oog verloren. De ervaring leert dat de meeste mensen nog niet bezig willen zijn met de mogelijkheid tot overlijden omdat zij midden in het leven staan. Gera wilt juist dit onderwerp bespreekbaar maken, want helaas krijgt iedereen vroeg of laat, verwacht of onverwacht te maken met een overlijden.

Gera is ervaringsdeskundige en heeft meerdere malen van zeer dichtbij meegemaakt wat er bij komt kijken als iemand komt te overlijden. Omdat veel zaken vooraf niet besproken worden, weet zij als geen ander waar u mee te maken kunt krijgen.

Zij wilt graag met u bespreken wat u zelf al kunt doen zodat uw wensen worden uitgevoerd. Het kan zijn dat u er zelf wel goed over heeft nagedacht maar dat u uw keuzes niet heeft vastgelegd. Via uw eigen online digitaal nalatenschapsdossier kunt u vooraf duidelijkheid geven zodat uw nabestaanden weten wat er moet gebeuren. Wist u dat 70% van de mensen onverwacht komt te overlijden?

Om u meer duidelijkheid te geven heeft Gera als doel gesteld om hier actief mee om te gaan. Onze website geeft u al veel informatie waar u aan moet denken als u uw zaken wilt vastleggen, graag neemt zij samen met u uw financiële situatie door en adviseert zij u over de te nemen stappen die u nu al kunt laten vastleggen.

Het regelen van de nalatenschap is niet alleen van belang voor de ouderen onder ons, maar ook voor de jongeren. Het is van belang om de zaken goed te regelen als u nog helder van geest bent, zodat u zelf kunt beslissen hoe u uw leven wilt voortzetten als u dit zelf niet meer kunt beslissen. Hiervoor is een levenstestament van belang.

Vannu en voor later zorgt voor een transparante, duidelijke en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap. Via het digitale nalatenschapsdossier is een duidelijke en open communicatie met alle erfgenamen gegarandeerd.

Gera Jansen

Gera Jansen

contactopnemen

Vannu, en voor later ontzorgt, begeleidt en ondersteund tijdens de afwikkeling van een nalatenschap. Zo heeft u tijd voor wat echt belangrijk is. Vannu, en voor later is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag via T 026 – 3611636 of via info@vannuenvoorlater.nl

Neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met mij op

Contact gegevens

Vannu, en voor later

Pres. Kennedylaan 108 B
6883 AX Velp

Tel. 026 – 361 16 36
E-mail info@vannuenvoorlater.nl